Huidige situatie Covid-19

Hier vind je de laatste informatie in verband met de maatregelen rond Covid-19:

Recreatief zwemmen en baantjes zwemmen

Voor alle bezoekers boven de 17 jaar en het personeel gelden de basisregels, zoals 1,5m afstand houden. Deze afstand moet ook tijdens het zwemmen worden behouden. Per bad mogen er maximaal 30 bezoekers worden toegelaten. Reserveren voor bezoek is verplicht! (uitgezonderd Vroege Vogels)

De douches kunnen niet meer gebruikt worden, omkleden kan nog wel.

We vragen ieders begrip voor de aangepaste maatregelen en we bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit geeft. 

Gewijzigde openingstijden

Voor recreatief zwemmen is ’t Bun op woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00-17.00 uur gesloten. Zwemmen is wel mogelijk van 17.00-19.00 uur en van 19.00-21.30 uur. Recreatief zwemmen op zaterdag in het recreatiebad kunt u van 10.00-13.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Voor het zwemmen moet gereserveerd worden via onze website (met uitzondering van Vroege Vogels). Vanaf maandag 26 oktober kan er alleen nog online worden gereserveerd (dit is NU NOG NIET MOGELIJK) voor het recreatief zwemmen op deze tijden. Meer informatie volgt de komende dagen op onze website hierover.

Doelgroepen

Alle groepslessen komen volledig te vervallen. Wel kan er op deze tijdsstippen op eigen gelegenheid worden gezwommen in het doelgroepenbad. Reserveren hiervoor is verplicht.

Zwemlessen

Op dit moment gaan de zwemlessen door. Ouders die hun kinderen komen brengen/halen gelieve niet bij de douches staan wachten. Doe dit buiten of wacht zolang mogelijk in uw auto. Als ouders hun kinderen helpen bij het omkleden, is een mondkapje verplicht.

De bijspijker lessen vinden op alle zaterdagen plaats in 2 blokken van 10.30-12.00 en van 13.00-15.00 uur, uitsluitend in het wedstrijd bad. Let op, hiervoor dient telefonisch gereserveerd te worden.

Horeca

De horeca is op dit moment gesloten.

Registratie en mondkapjes

Ter bescherming van personeel en bezoekers wordt geadviseerd om buiten het water mondkapjes te dragen. Ook wordt bij bezoekers een gezondheidsscheck afgenomen en wordt gevraagd om contactgegeven te registreren. Klik op de knoppen voor meer informatie.

Meer nieuws

Covid-19

Reservering

Hieronder kun je je tijdslot voor je bezoek aan het zwembad reserveren voor recreatief zwemmen, baantjes zwemmen en het zwemmen in het doelgroepenbad. Reserveren is

Lees meer
Covid-19

Huidige situatie Covid-19

Hier vind je de laatste informatie in verband met de maatregelen rond Covid-19: Recreatief zwemmen en baantjes zwemmen Voor alle bezoekers boven de 17 jaar

Lees meer
Covid-19

Gezondheidscheck en registratieplicht

Om de veiligheid van het personeel en bezoekers te waarborgen, zal het personeel bij iedere binnenkomende bezoeker een gezondheidscheck afnemen. Ook wordt elke bezoeker gevraagd

Lees meer