Zwangerschapszwemmen Baby-peuterzwemmen Aqua Varia Aqua Fitness Bootcamp Aqua Fysiek Aqua Balance Aqua Power Aqua Joggen Trimzwemmen Aqua Slank Swimtraining Therapiezwemmen Aqua Gym Beweging voor ouderen

Zwemmen is voor iedereen en daarom hebben we activiteiten voor zo veel mogelijk verschillende doelgroepen. Check welke groep of activiteit bij jou past en geef je gelijk op!

Doelgroepen

Zwemmen is voor iedereen

Zwangerschaps-zwemmen

Zwangerschaps-zwemmen

Veilig in conditie blijven tijdens de zwangerschap
Lees meer

Baby-peuter-kleuter zwemmen

Baby- peuterzwemmen

Watervrij op een speelse manier​
Lees meer

Aqua Fitness

Aqua Fitness

Verbeteren van je spierkracht en conditie met afwisselende kracht- en intervaltrainingen
Lees meer

Aqua Varia

Aqua Varia

Versterk je spiergroepen met een afwisselend lesprogramma​
Lees meer

Aqua Fysiek

Aqua Fysiek

Een pittig lesprogramma met explosieve kracht- en intervaltrainingen​
Lees meer

Aqua Balance

Aqua Balance

Combinatie van rust, conditie en ontspanning​
Lees meer

Bootcamp / C - les

Bootcamp / C - les

Voor als je een andere fysieke uitdaging zoekt dan baantjes zwemmen
Lees meer

Aqua Joggen

Aqua Joggen

Activeer je spieren op een unieke manier​
Lees meer

Vroegevogel Zwemmen

Vroegevogel Zwemmen

Zwem in alle rust in de vroege ochtend je baantjes
Lees meer

Volwassen Zwemles A

Volwassen Zwemles A

Nooit de kans gehad om een zwemdiploma te halen?
Lees meer

Aqua Gym

Aqua Gym

Hou je lichamelijke conditie op peil met aqua gym
Lees meer

Meer beweging voor ouderen

Meer beweging voor ouderen

U kunt ontspannend werken aan uw lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht
Lees meer

Hart In Beweging

Hart In Beweging

Speciaal bedoeld voor (ex) hartpatienten
Lees meer

Therapie zwemmen

Zwangerschapszwemmen

Veilig in conditie blijven tijdens de zwangerschap

Als u zwanger bent wilt u natuurlijk genieten van elk bijzonder moment. De eerste maanden kunt u zonder problemen nog van alles doen, maar als uw buik in omvang begint toe te nemen, zijn veel bewegingen vaak minder prettig.

Bewegen in water is de manier om veilig in conditie te blijven tijdens de gehele zwangerschap. Bovendien heeft bewegen een verzachtend en ontspannend effect op de lichamelijke ongemakken. De deskundige begeleiding zorgt voor een gevarieerd zwemprogramma.

Baby-peuter-kleuter zwemmen

Watervrij op een speelse manier

Het doel van zo vroeg met de baby’s/ peuters te zwemmen, is om de kinderen watervrij te maken op een speelse manier. Met behulp van speelmateriaal en vele liedjes zorgen we voor een leuk gevarieerd programma. Het zwemmen doen de kinderen samen met een ouder/begeleider in het water.

Aqua gym

Fit worden voor elke leeftijd!

Aqua gym is een leuke afwisselende les voor elke leeftijd. De oefeningen worden gedaan in het wedstrijdbad en elke week gebruiken we ander lesmateriaal.

Aqua varia

Afwisselend lesprogramma

Aqua varia is een leuk en afwisselend lesprogramma, waarbij we veel gebruik maken van verschillende lesmaterialen. Onder begeleiding van onze ervaren instructrice doe je diverse oefeningen in het warme water. Het doel ervan is om onze  verschillende spiergroepen te trainen en te versterken. 

Aqua fysiek

Explosieve kracht- en intervaltrainingen

Aqua fysiek is een leuk en pittig lesprogramma, waarbij we  veel gebruik maken van verschillende lesmaterialen. We besteden aandacht aan al onze spiergroepen, buik, benen, billen, rug, schouders en armen. Doel van de les is het verbeteren  van je conditie en spierkracht, door middel van explosieve kracht- en intervaltrainingen.

Aqua balance

Combinatie van rust, conditie en ontspanning

Aqua balance is een combinatie van rust, conditie en ontspanning in het water. Met veel verschillende lesmaterialen hebben we elke week weer een andere les. We brengen elke week weer verschillende spiergroepen aan bod en zorgen dat je daarbij je spierkracht en conditie opbouwt.

Bootcamp / Volwassen C-les

Ga de uitdaging aan

Training  voor mensen die een nieuwe uitdaging zoeken in het water in plaats van het standaard banen zwemmen. De bootcamp is  een fysiek zware watertraining in het water, maar ook zeker op de kant. Dus houd je van een uitdaging, kom dan lekker mee trainen. 

Aqua joggen

Activeer je spieren op een unieke manier

Wil je graag op een leuke manier bewegen en daar snel resultaat van zien? Dan is Aquajoggen iets voor jou! Aquajoggen is letterlijk ‘waterlopen’, maar bij het Bun maken we er wat meer van. Onder begeleiding van onze ervaren instructrices doe je diverse oefeningen in het water die verschillende spiergroepen trainen en versterken. Zo besteden we aandacht aan buik, benen, billen, rug, schouders en armen. Tijdens Aquajoggen activeer je je spieren op een unieke manier: je draagt een Wet-Belt of ander drijfmiddel, die ervoor zorgt dat je beter kunt blijven drijven. De Wet-Belt houdt je in een verticale positie; zo kun je de oefeningen op de juiste manier uitoefenen, terwijl het hoofd boven water blijft.

Volwassenen Zwemles A

Leer op je eigen tempo zwemmen

Nooit de kans gehad om uw zwemdiploma te halen? Of uw zwemslagen willen verbeteren? Grijp nu uw kans!

Aqua fitness

Fanatieke groep voor elke leeftijd!

Aqua fitness is een pittige workout in het warme water. Er is veel variatie in materiaal en de lessen zijn erg afwisselend. Doel van deze les is het verbeteren van je conditie en spierkracht, door middel van explosieve kracht- en intervaltrainingen.

Meer beweging voor ouderen

Werk ontspannen aan uw gezondheid

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel. Het bewegen in water heeft veel voordelen. Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting minimaal. Uw spieren, botten en gewrichten blijven soepel. U kunt ontspannend werken aan uw lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht en dus aan een gezonde toekomst!! Ook het sociale aspect is heel belangrijk

Hart in beweging & Kras en kwiek

Werk ontspannen aan uw gezondheid

Doelgroep welk onder deskundige begeleiding verantwoord gaat bewegen in het water. Speciaal bedoeld voor (ex) hart-patienten. Ook het sociale aspect is heel belangrijk

Vroegevogels zwemmen

Zwemmen in alle vroegte en rust

Zwem in je vroeg ochtend rustig je baantjes, samen met andere zwemliefhebbers. Het zwembad is alleen geopend voor banen zwemmen, dus rustig wakker worden en lekker zwemmen.