Zwemlessen

ABC Zwemles

De leukste les die er is! Op een leuke manier goed leren zwemmen, dat is het doel van de zwemlessen in ‘t Bun. In kleine groepen en onder begeleiding van ervaren instructrices leert uw kind snel de basisvaardigheden voor de verschillende diploma’s. Kinderen worden eerst watervrij gemaakt, daarna ervaren ze wat drijven, zweven en zinken is. Ze leren ook om op allerlei manieren te water gaan, zich onder water oriënteren, draaien om de lengte- en breedte-as, aanleren van voortbewegingsvormen als de schoolslag, de enkelvoudige rugslag, de borst- en rugcrawl, survivaltechnieken en watertrappen.

De licentie Zwem-ABC is een proces van continu kwaliteitsverbetering van het Zwem-ABC, het nationaal zwemdiploma van het Nationaal Platform Zwembaden te Driebergen (NRZ).

De doelstelling is samenwerken om te komen tot een betere kwaliteitswaarborg van het Zwem-ABC, waarbij het helder is voor ouders en kinderen aan welke criteria een zwemles aanbieder voldoet.

Na 2018 kunnen zwembaden die niet aan deze criteria voldoen geen zwemdiploma’s meer bestellen. Het personeel van ‘t Bun is afgelopen jaar voor de certificering geslaagd. Ook gaan ze hiervoor ieder jaar op bijscholing.

Tot ziens in ’t bun!

Uw kind opgeven voor zwemles kan hier

Aanmelden zwemles

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.